top of page
  • Skribentens bildSofie

Sugar Bear Hair

Är här någon mer än mig som är helt besatt av hårvitaminer? Raise your hand.


Vi har ju under alla år kommit fram till att friskt hår börjar på insidan av kroppen & ja det stämmer tillviss del. För att få ett tåligt hår som mår bra och orkar påfrestningar mer så behöver vi må bra på insidan. Vi har nog alla varit stressade, gått igenom perioder där man inte mår så bra och vi vet alla hur detta har påverkat våra hår. Man kan tappa mer hår än vad man brukar, det kan bli stripigt m.m


Hösten 2014 fick jag något som kallades för akut vitaminbrist, framför allt på B-vitaminer och järn. Jag hade en så stressad period på jobb och det tog ut sig på mitt hår, hud och naglar. Utslag i ansiktet, dåliga naglar som sprack vid minsta tillstöning och jag tappade hår som bara den. Fick tag i några bilder från den perioden så man kan se att det var riktigt illa.


Ni får ha överseende med den dåliga kvaliten på bilden


Jag började ta hårvitaminer och jag kan nog säga att jag har testat varenda en som finns där ute på marknaden. Jag köpte även Priorin Intensiv som finns nere i Turkiet (då de inte är medlemmar i EU behöver de inte följa EU:s regler så de kan verkligen göra tabletter intensivare). Jag var jättenöjd med

Priorin Intensiv men de hann alltid ta slut innan jag åkte ner igen och åka ner för att köpa, är en jäkla lång resa. Så jag började leta efter en mer hållbar lösning. Så jag vände mig till andra sidan Atlanten och började beställa från USA! Haha fråga inte hur jag hamnade där, men på sociala medier började några turkosa nallebjörnar dyka upp och jag blev väldigt intresserad. ALLA promotade dem. Så jag hoppade på tåget och beställde hem 3 burkar och jag ska vara ärlig och berätta att redan efter 1 månad märkte jag att naglarna stack iväg. Vanligtvis går jag var 5-6 vecka, nu fick jag göra påfyllning efter 3 veckor. Efter 3 månader hade jag små tofsar i hårbottnen då det jag börjat tappa började växa ut.


Gummibjörnarna innehåller

-Vitamin A , C, D, E, B-6, B-12

-Folsyra

-Biotin

-Pantotensyrs

-Jod

-Zink

-Kolin

-Inositol


Denna bild är tagen den 16 september


utkammad den 20 december2 om dagen och en burk håller i 1 månad och kostar 349:-. Ett extra plus är ju att dem även är vegetariska, gluten fritt, soja fritt och även cruelty free! Så jag rekommenderar dessa för att bibehålla ett friskt hår.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

EVENT!

Hej! Den 6/4 bjuder vi på Salong Stadskajen in till firande av att vår ägare Sofie har fått sitt mästarbrev tilldelat av Sveriges Hantverksförening. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklig

Instagramm - Verkligehet

u måste vi snacka lite allvar här känner jag. Vanligtvis när ni bestämmer er för att göra något nytt, eller förändra er. Vart tittar ni då? Till 99% plockar alla fram mobilerna och går in på både inst

Comments


bottom of page