top of page
  • Skribentens bildSofie

MyDentity tillsammans med Guy Tang


I alla branscher finns alltid en speciell person, som alltid sticker ut. De är dem vi ser upp till, deras bilder vi screenshootar. Det är dem vi strävar efter att bli. För min del har alltid Guy Tang varit min förebild. Redan innan han blev så känd satt jag tillsammans med min kollega Gabbi i Malmö och kollade hans videor på youtube. Vi diskuterade tekniker och var lika fascinerade av denna man båda två. Då frisör världen generellt är en väldigt fientlig värd, man delar inte med sig av sina recept eller sina tekniker. Men det gjorde och gör Guy. Han delar öppet med sig av sina misstag, för tro mig dem har vi alla. Han delar med sig av sina färgrecept, appliceringstekniker och det är den främsta anledningen till att jag ser upp till honom så mycket som jag gör. Jag tror också att det är den största anledningen till hans framgång. Hans genuina sätt att dela med sig av erfarenhet.


Jag har träffat Guy 3 gånger här i Sverige. Första gången på Annexet i Stockholm när Baldacci hade "the experience" där flera kända frisörer deltog i en visning och visade upp en hel del inom yrket. Andra gången var i Malmö på frisörmässan i Nobember 2017.Senast var i Stockholm då han hade en genomgång på sin helt egna färgkollektion. Måste säga att färgerna är nog bland den absolut snyggaste kollektionen jag sett, metalliska färger, olika ljushets lägen på silver, alla typer av röda. Ja you name it. Dem är helt fantastiska. Så i 6 h fick vi bara suga åt oss av hans kunskap. Pennan gick varm i handen. Nu fick man färgerna förklarade hur de utvecklas, vilka ämnen och hur de reagerar på underliggande pigment. Därefter var det dags för selfies.


Det som var lite roligt är att han kände faktiskt igen mig. När jag var i Malmö så gjorde vi även en video och inte bara vanliga hej le NÄSTA. Så denna gången i Stockholm kände han faktiskt igen mig! ;)

Här förklarar han att han känner igen mig, gissa vem som var helt lycklig.


Jump on my back. Vart jag får den extremt skeptiska minen ifrån vet jag inte! hahahahha

Jag övertalade honom att istället för att hoppa upp på ryggen, då jag förmodligen hade förstört min pennkjol på köpet, att lyfta upp mig så som på bilden ovan. Visst blev den bra?


Blir kanske en resa till Hollywood i Oktober, Baldaccis nya wellness resa de har varje år, detta året är att åka till Guys Akademi i LA och utbilda sig hos honom i 2 veckor. Vilken dröm0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

EVENT!

Hej! Den 6/4 bjuder vi på Salong Stadskajen in till firande av att vår ägare Sofie har fått sitt mästarbrev tilldelat av Sveriges Hantverksförening. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklig

Instagramm - Verkligehet

u måste vi snacka lite allvar här känner jag. Vanligtvis när ni bestämmer er för att göra något nytt, eller förändra er. Vart tittar ni då? Till 99% plockar alla fram mobilerna och går in på både inst

Bình luận


bottom of page