top of page
  • Skribentens bildSofie

Du kan inte bli blond?

En av mina största favoritkunder och hår att jobba på är fina Rita. Rita kom till mig första gången för 1 år sedan. Håret var i en taskig ombré med väldigt orangea och gula toner. Hon hade varit hos en frisör och gjort de och där fått kommentaren - Du kan inte bli blond. Den kommentaren har jag hört från mina kunder många gånger. I Ritas fall kan jag garantera att de är en ursäkt. Rita har fruktansvärt mycket hår, ett av de tjockaste och längsta hår jag har haft. Hon är en naturlig 5:a i ljushetsläge och är ursprungligen från Kosovo. Hon har väldigt mycket röda pigment i sitt hår och precis som alla andra ville Rita bli kall blond. Första gången hon var hos mig så började vi helt och hållet med att få i ordning den galna ombrén hon hade. Fixade till övergångarna, blekte upp de så vi blev av med alla gula toner och fick en fantastisk fin ombré med lite slingor.Idag 1 år senare var de dags igen. Nu ville hon ha mer slingor, bli ljusare, helt enkelt få en förändring. Vi valde att slinga igenom hela håret och bara det, tog 2h. Vi fick skölja successivt så vi behöll så mycket av kvalitén som möjligt. Därefter valde vi att hon skulle få behålla lite bottenfärg så hon endå kände sig som sig själv. Därefter tonade jag in henne så kallt det gick. Är ni sugna på att se resultatet? Jag är verkligen så nöjd med hela färgningen, från början till slut. Den var helt fantastisk och kan verkligen bara inte sluta titta på bilderna. Det tog 4h för hela processen så kommentaren - du kan inte bli blond förstår jag inte. Det tar tid och de kostar pengar men när resultatet blir bra, då är det värt varenda minut jag stod och kämpade med slingorna. Ännu bättre var det att se hur lycklig och vacker Rita kände sig, det är de bästa med detta yrket.

Före

Efter
- S


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

EVENT!

Hej! Den 6/4 bjuder vi på Salong Stadskajen in till firande av att vår ägare Sofie har fått sitt mästarbrev tilldelat av Sveriges Hantverksförening. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklig

Instagramm - Verkligehet

u måste vi snacka lite allvar här känner jag. Vanligtvis när ni bestämmer er för att göra något nytt, eller förändra er. Vart tittar ni då? Till 99% plockar alla fram mobilerna och går in på både inst

Comments


bottom of page