top of page
  • Skribentens bildSofie

Back in business

Hej alla! Jag har verkligen haft upp över öronen att göra, där av den stora tystnaden på bloggen. Jag har ju gift mig!!! Det var en av de bästa ögonblicken i mitt liv, som jag fick dela med min man. Nu får jag äntligen säga det. Min man. Vi hade en fantastisk dag och det kunde inte haft det bättre. Tänkte berätta om det i ett annat inlägg.


Men nu är jag tillbaka och redo att jobba, berätta om lite planer. Jag kommer jobba till och med den 12/9 för sen åker vi iväg på en mini-semester i en vecka till Turkiet. Är alltså borta den 13-20/9. Men som vanligt har jag salongstelefonen med mig, så det är bara att ringa för att boka era tider. Tiderna i September börjar redan ta slut. Så vänta inte förlänge är ett tips.


Love - S


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

EVENT!

Hej! Den 6/4 bjuder vi på Salong Stadskajen in till firande av att vår ägare Sofie har fått sitt mästarbrev tilldelat av Sveriges Hantverksförening. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklig

Instagramm - Verkligehet

u måste vi snacka lite allvar här känner jag. Vanligtvis när ni bestämmer er för att göra något nytt, eller förändra er. Vart tittar ni då? Till 99% plockar alla fram mobilerna och går in på både inst

Comments


bottom of page