• Sofie

Back in business

Hej alla! Jag har verkligen haft upp över öronen att göra, där av den stora tystnaden på bloggen. Jag har ju gift mig!!! Det var en av de bästa ögonblicken i mitt liv, som jag fick dela med min man. Nu får jag äntligen säga det. Min man. Vi hade en fantastisk dag och det kunde inte haft det bättre. Tänkte berätta om det i ett annat inlägg.


Men nu är jag tillbaka och redo att jobba, berätta om lite planer. Jag kommer jobba till och med den 12/9 för sen åker vi iväg på en mini-semester i en vecka till Turkiet. Är alltså borta den 13-20/9. Men som vanligt har jag salongstelefonen med mig, så det är bara att ringa för att boka era tider. Tiderna i September börjar redan ta slut. Så vänta inte förlänge är ett tips.


Love - S


salongstadskajen

salongstadskajen.se

www.salongstadskajen.se