top of page
  • Skribentens bildSofie

I want silver

Top 3 Silver Shampoo
1. Fanola No-yellow


Detta är utan tvekan det bästa silver shampot jag testat någonsin. Neutraliserar på bara några minuter och

vill man ha en mer grå ton, låt det få sitta mellan 5-10

Att silver schampo torkar ut är ju ingen nyhet direkt. Perfekt för dig med ultraljust hår – nästintill vitt. Fantastisk effekt på färgen och lämnar en mycket kall och intensiv nyans efter bara några minuter för att få bästa resultat. Uttorkar väldigt lite med tanke på resultatet man får. etta schampo har en fantastisk effekt på färgen och lämnar en mycket kall och intensiv nyans.

så använd handskar! Fäster snabbt på huden. Perfekt för dig som verkligen vill ha en kall hårfärg.2. Fudge Clean Blond


Detta silverschampot ligger snäppet precis under Fanola. Ger ett bra resultat, torkar ut en del, men inget märkvärdigt - använder man dessutom Fudge Clean Blond Conditioner så har man löst det problemet.

Detta kan man absolut låta sitta i en stund - min rekommendation är att främst sätta det först i topparna och låta de sitta i några minuter innan man börjar schamponera håret med det. Vanligtvis är vi gulare i längderna - då de gulnar med tiden så då tycker jag man får det bästa resultatet.3. LoréalRedan efter en tvätt märks resultat och låter man schampot verka längre blir det ännu mer intensivt.

Dock är detta det schampo i testet som lämnar det torraste resultatet.

Med trippel UV-skydd behöver du inte oroa dig för att ditt hår skadas när du vistas i solljus. .

Håret blir redan efter en användning väldigt torrt och jag rekommenderar en inpackning eller återfuktande balsam efteråt för att få bukt med torrheten. Samma sak här, glöm inte handskar
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page